Praat mee over mobiliteit en verkeer

Mobiliteit is belangrijk voor inwoners en bezoekers van onze gemeente. We verplaatsen ons dagelijks naar werk, vrienden, familie, om te recreëren, sporten winkelen of boodschappen te doen. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich veilig kan verplaatsen en Sint-Michielsgestel op duurzame wijze bereikbaar en leefbaar is en blijft. Ook in de toekomst. Daarom werken we aan een nieuw mobiliteitsplan.

Wat is een mobiliteitsplan?

In het mobiliteitsplan staat beschreven waar de gemeente Sint-Michielsgestel zich op het gebied van verkeer voor wil in gaan zetten. Het beschrijft bijvoorbeeld wat we regelen voor voetgangers of fietsers. Hoe we de gemeente bereikbaar houden. Hoe we omgaan met parkeren en hoe we het verkeer duurzaam kunnen maken.

Het mobiliteitsplan geldt voor een langere periode van 10 jaar. Bij het mobiliteitsplan hoort ook een uitvoeringsplan. Hierin staan de keuzes die worden gemaakt in de uitvoering. Het overzicht van de knelpunten wordt gebruikt voor het bepalen van deze keuzes.

Digitaal meedenken

We willen het mobiliteitsplan samen met onze inwoners, ondernemers en organisaties maken. We starten met het in kaart brengen van alle wensen en knelpunten op het gebied van mobiliteit. Je kon tot en met 6 oktober een reactie geven.

Bedankt voor het meedenken! We hebben 488 reacties ontvangen op de digitale kaart.

Cookie-instellingen